+32 (0)477 34 96 66 | info@vanlaersailing.be
Select language
Select currency

Verzending en retouren

Al onze pakketten worden aangetekend verstuurd, zodat de aflevering gegarandeerd is.

 Land  Pakketten < 1,75 meter**  Pakketten 1,75 - 2,40 meter**  Zendingen > 2,40 meter**
 Nederland  € 4,95  € 25,00  € 75,00*
 België  € 6,95  € 25,00  € 75,00*
 Wereld**  € 6,95  € 25,00  Prijs op aanvraag
 * Afhankelijk van het product dat u bestelt kunnen de verzendkosten ook voordeliger uitvallen. Neem  voor de  exacte verzendkosten gerust contact met ons op.
 ** Uitzonderingen daargelaten

Logistieke partner
De verzending wordt verzorgd door PostNL en TNT. Wij verzenden standaard op iedere werkdag (van maandag t/m vrijdag).

Verzendproces
Het verzendproces van Van Laer Sailing verloopt als volgt:

  • Nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u een bevestiging per e-mail. Hierna wordt uw bestelling bij ons in werking gezet. Wij verzenden iedere werkdag (maandag t/m vrijdag). Bestellingen voor 14:00 uur op maandag t/m vrijdag worden nog dezelfde dag verwerkt.
  • Uw pakket wordt bij ons opgehaald door Post NL met een track & trace code
  • De status van uw bestelling kunt u volgen met deze track & trace code op de website van Post NL.
  • De bezorger van Post NL biedt het pakket bij u aan op het opgegeven adres. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om het pakket aan te nemen, dan biedt Post NL nog 1 keer aan. 

Bestelling annuleren of wijzigen
Indien u uw bestelling wilt annuleren of wijzigen, neem dan contact met ons op. Eventuele transactiekosten worden aan u doorberekend. Is uw bestelling al verzonden? Dan kunt u deze altijd ruilen of retourneren.

Retourneren, omwisselen of geld terug? Zo pakt Van Laer Sailing dat aan:
Als je om wat voor reden dan ook je aankoop terug wilt sturen kan dat:

Sailcenter
Inz. Retouren
IJmeerdijk 18
1361 AA Almere

Doe een briefje in de verpakking met hierop in ieder geval:
  • Je naam en adres gegevens
  • Eventueel je IBAN (als je geld terug wilt)
  • De reden van het terugzenden
  • Vooraf een email sturen naar shop@vanlaersailing.be kan de procedure bespoedigen; wij kunnen dan bijvoorbeeld het juiste artikel voor je klaarleggen of alvast bestellen.

Geld terug regeling

Zolang een artikel bij ons in het assortiment zit (en bij ons is gekocht) storten wij het aankoopbedrag terug. Dit doen we zo snel mogelijk, we willen niet dat je wekenlang op je geld moet wachten. Voorwaarde is: originele verpakking en het product mag niet gebruikt zijn / moet voor ons weer verkoopbaar zijn. Dit ter beoordeling aan Van Laer Sailing.

Ruilen
Vooral bij kleding komt ruilen veel voor. Stuur het kledingstuk terug met een briefje met de gewenste maat erbij. Ook hier geldt: originele verpakking en het product mag niet gebruikt zijn / moet voor ons weer verkoopbaar zijn.

Kosten
Mocht je producten willen retourneren of ruilen, dan betaal je zelf de retourkosten. Je betaalt ook de kosten voor het opnieuw opsturen van het nieuwe product.

Speciaal bestelde producten buiten ons assortiment nemen we in het algemeen niet terug; deze zijn voor ons niet meer verkoopbaar. Mocht je twijfelen, neem contact met ons op. Wij proberen hier zo soepel mogelijk in te zijn.

Verkeerde levering
Ook bij Van Laer Sailing gaat er wel eens iets mis. Heb je iets verkeerd geleverd gekregen? Neem dan even contact met ons op via de mail en we lossen het zo snel mogelijk op. Hiervoor worden (vanzelfsprekend) geen kosten in rekening gebracht. 

Voor vragen omtrent uw bestelling kunt u, met vermelding van uw bestelnummer, contact opnemen via shop@vanlaersailing.be.

Navigatie